Logistieke opleidingen

Opleiden binnen de logistiek sector vormt onze specialisatie. Heftruck en Reachtruck zijn veelvoorkomende arbeidsmiddelen op de werkvloer. Om er veilig mee om te kunnen gaan, heeft Semmeling Opleidingen & Advies diversen soorten trainingen.

Lees meer

Veiligheidstrainingen

De VCA cursussen (Basisveiligheid VCA, VOL VCA en VIL VCU) worden bij Semmeling Opleidingen verzorgd door ervaren instructeurs met ruime praktijkervaring. Niet alleen in het Nederlands, maar in alle talen waarin het VCA examen gedaan kan worden.

Lees meer

Semmeling Opleidingen

Op zoek naar een veiligheidsopleiding of een training mobiele arbeidsmiddelen? Dan bent u bij Semmeling Opleidingen & Advies aan het goede adres. Geen poespas, geen gedoe en snel antwoord op uw vragen en flexibel in te plannen 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Wij zijn al meer dan 13 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van logistieke trainingen en advies in de Nederlandse en Engelse taal op bedrijfslocatie. Bij Semmeling Opleidingen & Advies staat kwaliteit voorop in de trainingen. Lees meer

ZONDER KWALITEIT, BEHALEN WE OOK GEEN KWANTITEIT!

Maatwerk is dan vrijwel bij elke opleiding een must. Er zijn meerdere mogelijkheden om een training uit te voeren. 1 daagse/ 2 daagse of eventueel alleen examens zijn mogelijk in ons aanbod. Deze zijn geheel afhankelijk van het aantal personen en hun ervaring met de machine. En ook dit is geheel af te stemmen met de klant. Tevens kunnen wij ook opleidingen koppelen aan de code 95 nascholing.

Onze diensten

Logistieke opleidingen

Heftruck, reachtruck, hoogwerker enz.

Veiligheidsopleidingen

VCA Basis, VCA VOL, Safety awarenes, BHV, enz.

Advies

Op maat gemaakte adviezen t.b.v. RI&E, veiligheid of intern transport.

Het doel van al onze opleidingen is dat de cursist een spontane leerzame dag heeft gehad en deze kan afsluiten met een positief resultaat.

Populaire trainingen

€195

Heftruck of reachtruck herhaling?

Dit is de meest voorkomende training

€195

Hoogwerker herhaling?

Werkt u regelmatig op hoogte?

€225

VCA basisveiligheid incl. examen

Deze cursus is bedoeld voor de operationeel medewerker

€245

VCA VOL 1-daagse incl. examen

Bent u Leidinggevende of Zelfstandige, kies dan deze

Mail of bel voor de mogelijkheden of kijk naar ons opleidingsaanbod.

Informatie ontvangen?

Heeft u specifieke opleidingsvragen of wenst u meer informatie betreffende inrichting, aanpassing of andere veiligheidseisen, dan helpen wij u graag.

Bel ons