Open-inschrijving of In-company?

Dagelijks worden er verschillende opleidingen verzorgd. Dit zijn opleidingen waarbij het voornamelijk om 4 tot 6 personen gaat. Opleidingen tbv BHV (Bedrijfshulpverlening) of VCA (VGM Checklist Aannemers) worden dan ook in groepsverband tot een maximum groepsgroote van 12/15 personen verzorgd. Tijdens deze corona periode kan de groepsgroote kleiner zijn.

Heeft de deelnemer geen ervaring in het bedienen van een arbeidsmiddel, dan kan deze ideaal terecht op uw locatie waar deze onder begeleiding van een ervaren en deskundige instructeur getraind word.

1-daagse

1-daagse trainingen zijn voornamelijk bestemd voor personen die ervaring hebben maar niet in het bezit zijn van een certificaat of waarvan het certificaat is verlopen.

2-daagse

2-daagse trainingen zijn voor personen die enige ervaring hebben in een het werken met een arbeidsmiddel en beschikken over een voertuigbeheersing.

3-daagse

3-daagse trainingen worden verzorgd aan personen die geen ervaring hebben en als heftruckchauffeur willen werken.

Ons advies:

Het advies dat wij geven aan bedrijven is het trainen op eigen locatie, dit noemen wij een in-company training. Mede doordat onze instructeur het bedrijf tips en adviezen kan geven betreffende bepaalde werkmethode of inrichting. Tevens zullen de cursisten getraind worden zoals dat in de arbowetgeving omschreven wordt.

De werkgever moet erop toezien dat werknemers die een mobiel arbeidsmiddelen gebruiken, beschikken over een specifieke deskundigheid.

Een ander voordeel is dat er altijd sprake is van maatwerk. De theorie zal toegespitst worden op de huidige werkzaamheden alsmede de praktijk. Door te werken met eigen materialen en arbeidsmiddelen zal door onze instructeurs de juiste begeleiding verzorgd worden. De deelnemers hoeven niet naar een andere locatie en hierdoor besparen we weer op de reiskosten. De in-company opleidingen worden door Semmeling Opleidingen & Advies al verzorgd vanaf 3 personen.

De cursusduur is als volgt opgebouwd:

 AantalTheorie/praktijkPrijs
1 – 2 personen2 uur + 2 uur€ 495,00
 Aantal

Theorie/praktijk

Prijs
3 – 4  personen2 uur + 3 uur€ 595,00
 AantalTheorie/praktijkPrijs
5 – 6 personen2 uur + 4 uur€ 695,00
 AantalTheorie/praktijkPrijs
7 – 8 personen3 uur + 5 uur€ 795,00

Meer informatie? 
Om uw personeel te trainen binnen uw organisatie is het soms van belang meer te weten. Door ons te juiste informatie te geven over de arbeidsmiddelen, hulpmiddelen en eventuele lading, kan onze instructeur de lessen op maat maken.

Bel ons